Videolektor na mobilním zařízení

Videolektor na mobilním zařízení

Všechny funkce dostupné na mobilním zařízení snadno a rychle


Rádi byste se vzdělávali bez potřeby počítače či notebooku? Videolektor v posledních měsících pracoval na tom, aby naše webové stránky byly uživatelsky přívětivé i na mobilních zařízeních.

JAK SI SPUSTIT VIDEOLEKTORA NA TELEFONU ČI TABLETU?
Je to velice jednoduché. Na svém mobilním zařízení (chytrém telefonu či tabletu) si v internetovém prohlížeči otevřete internetové stránky www.videolektor.czPak se jen stačí přihlásit ke svému profilu a můžete se pustit do jednotlivých školení.


KDE NAJDU SVÁ ŠKOLENÍ?
Stejně jako ve svém počítači naleznete všechna svá zakoupená školení v záložce Moje školení.

JAK SI PŘIDAT VIDEOLEKTORA DO MOBILNÍHO ZAŘÍZENÍ V PODOBĚ ZÁSTUPCE?
Videolektora můžete mít snadno po ruce přidáním zástupce do vašeho chytrého zařízení. Stačí si v prohlížeči vybrat v nabídce "Přidat na plochu". Poté pojmenovat a následně se vám vytvoří zástupce přímo v telefonu viz postup na obrázku níže.

MOHU SE Z MOBILNÍHO ZAŘÍZENÍ ÚČASTNIT ŽIVÉHO VYSÍLÁNÍ?
Ano, živé vysílání můžete sledovat i na svém telefonu či tabletu. Více o živé účasti na mobilním zařízení se dozvíte v tomto článku.

JSOU DOSTUPNÉ VŠECHNY FUNKCE NA MOBILNÍM ZAŘÍZENÍ?
Ano, veškeré funkce jsou dostupné a plně funkční. Můžete tak využít možnosti přehrávání určitých kapitol, vyhledávání ve snímcích prezentace. Můžete také využít možnosti položit dotaz, či sledovat dotazy ostatních zákazníků nebo vyhledávat v doslovném přepisu.

Samozřejmostí je také test u každého školení.

Tak nečekejte a vyzkoušejte Videolektora na svých chytrých zařízeních například ve vlaku při cestě do práce :)