Dotazy po školení

Dotazy po školení

PRO KOHO JSOU DOTAZY PO ŠKOLENÍ URČENY A K ČEMU SLOUŽÍ?
Dotazy po školení jsou zavedeny jako součást školení. Možnost přispívat má tedy ten, kdo si jej zakoupil samostatně, nebo v rámci předplatného.

Prohlížet dotazy a odpovědi u školení ale mohou všichni, kteří mají u Videolektora účet. Inspirovat se případy z praxe vašich kolegů můžete tedy i u témat, které nemáte zakoupena, nebo pokud máte např. zkušební přístup.

Tato funkce je určena pro dotazy, které vyvstanou po školení nebo při sledování záznamu. Najdete tam i dotazy, pro které nezbyl prostor na živém vysílání. Je to také příležitost pro vás, abyste vložili k již uvedeným dotazům své poznatky z praxe.


KDE NAJDU DOTAZY PO ŠKOLENÍ?
Možnost vložit dotaz po školení naleznete na stránce školení. Objeví se po vydání záznamu ze školení jako záložka "Dotazy" pod videem.


Přehled všech svých položených dotazů naleznete v záložce Dotazy nahoře na stránce Videolektora. Zaškrtnutím políčka "Moje dotazy" se zobrazí všechny vámi položené dotazy.


JAK VLOŽÍM DOTAZ NEBO KOMENTÁŘ PO ŠKOLENÍ?
Po kliknutí na záložku "Dotazy" stačí kliknout na tlačítko "Položit dotaz" na stránce daného školení se zobrazí formulář pro vložení nového dotazu. Do formuláře vložíte předmět a dotaz/zkušenost a potvrdíte jeho uložení. Můžete si nastavit i sledování dotazu a pro váš dotaz budete dostávat e-mailové notifikace.

Dotaz se uloží a zařadí se nahoru nad všechny ostatní dotazy. U dotazů položených po školení se zobrazí štítek "dotaz k záznamu". Dotaz tady můžete upravovat, anebo úplně vymazat.


Odpověď a diskuzi poté naleznete po otevření dotazu (kliknutím na jeho název) Otevře se nové okno, kde uvidíte veškeré komentáře, které byly k vašemu dotazu přidány. Zapojit se do diskuze k již vloženému dotazu můžete pomocí možnosti "přidat komentář" , kterou najdete pod každým příspěvkem.



Pokud chcete v dotazech vyhledávat, stačí kliknout na tlačítko "filtrovat" a níže se vám otevře vyhledávací pole.


KDO ODPOVÍDÁ NA DOTAZY?
Odpovědi na vaše dotazy vkládá specialista na účetnictví a daně a příležitostně také lektor, dojde-li k domluvě. Zapojit se se svým příspěvkem mohou také všichni aktivní uživatelé Videolektora.

Odpověď na váš dotaz si taky můžete nechat vygenerovat od našeho AI asistenta Honzy (Jak na to?).

JAK ROZEZNÁM, KTERÁ ODPOVĚĎ JE OD NAŠICH SPECIALISTŮ?
Odpověď od odborníka z Videolektora na první pohled rozlišíte podle označení na avataru.

Specialista je označen tmavomodrým štítkem "VL".

Odpověď od umělé inteligence má červený štítek "AI".

Ostatní uživatelé Videolektora jsou bez štítku.


KDY DOSTANU ODPOVĚĎ NA SVŮJ DOTAZ?
Vzhledem k tomu, že se jedná o doplňkovou službu, doba zodpovězení není nijak garantována. Obvykle dostanete odpověď na svůj dotaz během několika pracovních dní. Odpověď od AI asistenta je bez čekání :)