Osvědčení o absolvování školení

Osvědčení o absolvování školení

Po absolvování školení máte možnost požádat si o certifikát, který můžete použít k potvrzení svých znalostí načerpaných na školení.


JAKÉ JSOU PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ OSVĚDČENÍ?
Podmínkou pro získání certifikátu je účast na živém vysílání anebo zhlédnutí videozáznamu ze školení.

JAK SI POŽÁDÁM O OSVĚDČENÍ?
Možností je hned několik. Záleží na tom, zda jste se zúčastnili živého vysílání, či jste zhlédli záznam ze školení.

V případě účasti na živém vysílání můžete zažádat o osvědčení těmito způsoby: 
1. Na stránce školení
Po skončení živého vysílání školení je možné si prostřednictvím tlačítka na stránce školení požádat o vystavení osvědčení. Pokud tlačítko ihned po skončení školení neuvidíte, je potřeba stránku aktualizovat.



2. V seznamu Školení:
Dalším způsobem, jak zažádat o osvědčení po účasti na živém vysílání je možnost přímo ze seznamu školení na stránce Školení.


3. Na stránce Osvědčení v profilu:
Poslední možností k živé účasti je pak stránka Osvědčení, kde naleznete seznam všech vašich přihlášených školení a u nich je vždy možnost žádosti o osvědčení. Následně tu také naleznete veškerá již vystavená osvědčení. 


V případě, že chcete o osvědčení požádat po zhlédnutí videozáznamu, je potřeba kliknout na "tři tečky" přímo pod videem a pak na "Osvědčení".


KDE NAJDU PŘEHLED MÝCH OSVĚDČENÍ?
Přehled vašich osvědčení, o které jste si zažádali, najdete po přihlášení na Videolektora, na stránce Osvědčení vpravo nahoře po najetí myší na vaše jméno.

KDY A V JAKÉM FORMÁTU DOSTANU SVÉ OSVĚDČENÍ?
Svá osvědčení si můžete stáhnout ve formátu PDF. Můžete si je poté vytisknout, nebo je zasílat elektronicky. Lhůta pro vystavení a zaslání osvědčení je 5 pracovních dnů.

UZNÁ MI OSVĚDČENÍ ZE ŠKOLENÍ ZAMĚSTNAVATEL?
Naše školení nejsou akreditována Úřadem práce či jinými institucemi (nemají povahu např. rekvalifikačních kurzů), ale jedná se o plnohodnotnou alternativu celodenních prezenčních školení. Certifikáty o absolvování školení můžete použít jak pro vykázání vzdělávacích aktivit svému nadřízenému, nebo je přiložit např. k životopisu apod. Díky online formě vzdělávání můžete absolvovat školení více a získat tak konkurenční výhodu. Školení je možné také zahrnout si do KPV auditorů (více zde).